FAQ

Afhankelijk van uw bestelbedrag brengen wij verzendkosten in rekening. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop.

Afhankelijk van de wijze van bestellen, kunnen er orderkosten in rekening worden gebracht. Als u uw order online plaatst zijn er geen orderkosten.

Micromedia distribueert naast software, games en consoles tevens accessoires en consumentenelektronica. Het assortiment bestaat onder andere uit software voor PC, Mac, alle Xbox consoles, alle PlayStation consoles, PSP, Nintendo DS en Wii. Micromedia voert vrijwel alle in Nederland leverbare labels. Daarnaast zijn er enkele labels die exclusief door Micromedia gedistribueerd worden.

Als u uw gebruikerswachtwoord vergeten bent, moet u contact opnemen met de beheerder bij u intern van het hoofdwachtwoord. Als u het hoofdwachtwoord vergeten bent, moet u een mail sturen naar verkoop@micromedia.nl. Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Om een inlog te kunnen krijgen, moet u klant zijn van Micromedia. Als u al klant bent en een inlog wilt, stuurt u een mail met uw bedrijfsnaam en de vraag om een inlog naar verkoop@micromedia.nl. Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Ja, na inschrijving en inlogaanvraag voor Micromedia Online kunt u online uw bestelling doorgeven.

Ja, er wordt een kredietlimiet(verzekering) aangevraagd.

Om klant te worden van Micromedia moet u het aanmeldformulier en een recent KVK-uittreksel faxen of mailen. Het aanmeldformulier vindt u onder de tab “Algemene Info” en vervolgens “klant worden” op www.micromedia.nl. De verwerking hiervan duurt gemiddeld 2 werkdagen.