Micromedia per 1 januari officieel distributeur van Sudio.

Per 1 januari 2018 is Micromedia officieel distributeur van Sudio. Sudio is een Zweeds designmerk met een complete range wireless hoofdtelefoons welke zich kenmerkt door een zeer goede kwaliteit en uitstraling gecombineerd met een interessante en concurrerende prijsstelling. Daarnaast is er ook veel aandacht aan verpakking en POS besteed, waardoor dit merk voor zowel retail, etail en de eindgebruiker een ‘pareltje’ is.
Het assortiment bestaat onder andere uit een set draadloze in ear ‘satellietjes’, bluetooth in ears, on ears en een wireless over ear met noise cancelling.

Gijs Schep van Micromedia: “Sudio is ons opgevallen tussen alle andere hoofdtelefoonmerken doordat zij een duidelijke visie hebben, ondersteund door een zeer actieve social media marketingafdeling. De geluidskwaliteit is erg goed, maar daarnaast wil het oog ook wat. Volgens mij is er nog wel ruimte in het audiolandschap voor een eigenwijs merk wat niet te gek doet maar wel een duidelijke lijn heeft en die plek kan Sudio goed invullen”.