Micromedia start met distributie van DXRacer

Het bedrijf werd in 2001 opgericht en begon als een fabrikant van autostoelen voor luxe sportwagens. DXRacer, het eerste en originele merk van de moderne gaming-stoel werd uit inspiratie en nieuwsgierigheid geboren in 2006 en richtte zich op de wereld van gaming en eSports. De productie begon en jaren van innovatie en investering in onderzoek en ontwikkeling heeft geresulteerd in een breed productgamma, waaronder verschillende soorten ergonomische gaming- en bureaustoelen met een geraffineerd race-geïnspireerd ontwerp.

Als toonaangevend premiummerk van gamingstoelen is DXRacer wereldberoemd en beschikbaar op alle continenten met zijn hoofdkantoor in Michigan, VS.

Kwaliteit en design zijn de kernwaarden van DXRacer en zij streven er altijd naar om verder te gaan binnen deze domeinen. DXRacer houdt het gebruik van uitsluitend hoogwaardige materialen in ere en handhaaft de hoge eisen die aan al haar producten worden gesteld. De producten worden met precisie vervaardigd en worden onderworpen aan een strikte kwaliteitsbewaking.

DXRacer Gaming Chairs worden onderverdeeld in verschillende categorien

FORMULA SERIE
De Formula-serie van DXRacer biedt een eersteklas zitervaring tegen een instapprijs. Alle componenten en materialen die in de Formula-serie worden gebruikt, zijn zorgvuldig geselecteerd om de ondersteuning te bieden die u verdient tijdens lange sessies achter de computer.

RACING SHIELD SERIE
Voor diegenen die graag in de fast lane leven, bieden we onze Racing Series aan. Dit model is een grotere versie van onze best verkopende Formula-serie (F-serie) stoel. Met een langere, bredere rugleuning is de Racing-reeks een aanvulling op een groter gebouwde gebruiker.

RACING PRO SERIE
De Racing Pro-serie van DXRacer is ergonomisch gebouwd met een slank gebouwd lichaam vergelijkbaar met de Formula-serie, maar met een nog langere rugleuning.

RACING SHIELD SERIE
Voor diegenen die graag in de fast lane leven, bieden we onze Racing Series aan. Dit model is een grotere versie van onze best verkopende Formula-serie (F-serie) stoel. Met een langere, bredere rugleuning is de Racing-reeks een aanvulling op een groter gebouwde gebruiker. De koud schuim met hoge densiteit vulling van de Racing Series maakt deze stoelen comfortabel voor langdurig gebruik, vooral voor een duur van 8 uur en langer.

DRIFTING SERIE
De Drifting-serie van DXRacer biedt een ergonomisch ontworpen behuizing met dikke opvulling tegen een instapprijs. De dikke en geprononceerde kromming van de zijkanten, samen met het dichte en extreem duurzame koud schuim zorgt voor extra stabiliteit voor je taille en bovenlichaam, wat je helpt om je houding recht te houden tijdens lange sessies voor de computer.

IRON SERIE
Onze nieuwste gamingstoel is hier! De IRON-serie geeft gamers een comfortabele en kwalitatieve gamestoel. De stoelen zijn uitgerust met extra vulling en het heeft ook een 4D verschuifbare armsteun, voor die extra verstelbaarheid. De stoel is gemaakt voor lange gamesessies. De stoel heeft een brede basis en een sterker fundament ten opzichte van onze betaalbaardere stoelen.

KING SERIE
De King-serie van DXRacer biedt uitzonderlijke ondersteuning en veel aanpasbaarheid terwijl de grenzen van zowel de lengte als de breedte worden opgerekt. Het ergonomisch gevormde lichaam gevuld met een dicht, hoogwaardig, koud schuim, samen met de meegeleverde hoofdsteun en lendenkussens, helpt je om een rechte houding te behouden gedurende lange sessies voor de computer. Work Series

WORK SERIE
De Work-serie van DXRacer biedt een unieke zitervaring met behoud van de perfecte balans tussen ergonomie en comfort. De multifunctionele bedieningseenheid en de driedimensionale armleuningen maken het u mogelijk om de perfecte zitpositie te vinden en uw houding te verbeteren.
Sentinel Series

SENTINEL SERIE
De Sentinel-serie van DXRacer biedt een unieke zitervaring met behoud van de perfecte balans tussen ergonomie en comfort. Dankzij de sterke bedieningseenheid en de 4-dimensionale armleuningen kunt u een perfecte zitpositie vinden en uw houding verbeteren. Boss Series

BOSS SERIE
Het model in de Boss-serie van DXRacer heeft een hoge, brede rugleuning en is een aanvulling op een groter gebouwde gebruiker. De koud schuim met hoge densiteit vulling van de Boss-serie maakt deze stoelen comfortabel voor langdurig gebruik, met name voor een duur van 8 uur en langer.

TANK SERIE
De Tank-serie van DXRacer biedt een unieke zitervaring met behoud van de perfecte balans tussen ergonomie en ruimte. De sterke “heavy duty” besturingseenheid en de 4-dimensionale armsteunen maken het voor u mogelijk om een perfecte zitpositie te vinden en uw houding te verbeteren.

ACCESSOIRES
Maak je assortiment compleet met een uitgebreide keuze aan DXRacer gaming desks, vervangende wielen, arm en voetensteunen.