Micromedia tekent distributieovereenkomst met Accessoires 4 Technology

Micromedia is door Accessoires 4 Technology (A4T) benoemd tot distributeur binnen de Benelux. Micromedia start per direct met de verkoop en distributie van 4GAMERS en STEALTH producten.

4GAMERS is de nummer één in officiële gelicenseerde Playstation accessoires en randapparatuur binnen Europa, het Midden-Oosten en Australië. Sinds 2008 is er een samenwerking met Sony en zijn er veelvuldig marktleidende productcategorieën geproduceerd voor PS4, PS3 en PS Vita. 4GAMERS biedt de consument gelicenseerde, kwalitatieve en stijlvolle producten voor een betaalbare prijs.

STEALTH is ontwikkeld door A4T zelf en het assortiment bestaat uit gaming accessoires en VR-brillen. Deze gaming accessoires zijn crossplatform te gebruiken en tevens compatible met de net nieuw gelanceerde Nintendo Switch. De VR-brillen zijn stijlvol en bieden comfort en kwaliteit voor een maximale VR-ervaring. STEALTH biedt de consument innovatieve en veelzijdige producten voor een betaalbare prijs.

Jon Watts Brand Manager Acessoires 4 Technology over de samenwerking “Everyone at A4T is incredibly excited to begin collaborating with MICROMEDIA. Thanks to their reputation in the industry, we are confident that MICROMEDIA is the very best partner to develop our brand and facilitate unprecedented success in the region”.

Meer Informatie is te vinden op http://www.accessories4technology.com/.

4T products