Micromedia tekent distributieovereenkomst met Brinno

Micromedia is door Brinno benoemd tot distributeur binnen de Benelux. Micromedia start per direct met de verkoop en distributie van Brinno time-lapse camera’s. Brinno staat bekend om totaaloplossingen voor time-lapse-, security- & bouwproducten. Zo was Brinno de eerste partij die de digitale deurspion(camera) op de markt bracht waarmee op een display aan de binnenzijde van een deur kan worden gezien wie er buiten staat/staan. De afgelopen jaren heeft Brinno met name haar time-lapse-segment verder uitgebreid.  Recent werd de Brinno BCC200 Bouwcamera Pro aangekondigd, die inmiddels verkrijgbaar is.

De Brinno BCC200 Bouwcamera Pro is een professionele camera met een HDR beeldsensor waarmee schitterende time-lapse video’s gemaakt kunnen worden. De BCC200 Bouwcamera Pro werkt op 4 standaard AA-batterijen en gaat tot wel 40 dagen mee bij een interval van 1 beeld per 5 minuten. Met de Brinno ready-to-view-technologie worden losse afbeeldingen automatisch en zonder dat er enige kennis of bewerking nodig is tot een prachtige video getransformeerd. Dit is met name geschikt voor in de bouw; dankzij de zeer robuuste en flexibele bevestigingsbeugel kan deze time-lapse camera in een bijgeleverde waterdichte behuizing op nagenoeg iedere plaats gemonteerd worden. Zowel grote bouwbedrijven als ZZP-ers (hoveniers, stukadoors en architecten) zijn al enthousiast geworden en gebruiken deze producten om hun werk aan te prijzen in marketingfilmpjes en als toegevoegde waarde voor hun klanten.

Gijs Schep Productmanager Micromedia over de samenwerking “Micromedia is blij dat het Brinno heeft kunnen optekenen als nieuw merk. In deze tijd van branchevervaging en een zoekende cameramarkt, vult Brinno met haar dedicated time-lapse en stop-Motion camera’s het ontstane gat en wordt de verbinding geslagen tussen de camera-, hobby-, doe-het-zelf-, beveiligings- en professionele bouwmarkten. Doordat wij tegelijkertijd laagdrempelig en flexibel zijn, zijn we er van overtuigd dat Micromedia de beste partner is voor Brinno om dit avontuur aan te gaan”.

Informatie is te vinden op www.brinno.idcp.eu.

Producten-Brinno